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Crudités

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We recommend pairing it with a Marino Gin Tonic.

Plateau Royal Try it in Abbinameto to a gin tonic
€ 37

Tasting of sea crudité, shells, crustaceans and tartare. Accompanied by fruit and ginger marinated to pink grapefruit and red wine

Trilogy
€ 30

Tasting of 3 prawn tartare. Purple Shrimp, Pink Shrimp and Red Shrimp.

Ostriche al pezzo fine de claire
€ 5

Si consiglia l'abbinamento con un calice di Champagne o con un Americano Cocktail.

Tramezzino di granchio novita'
€ 18

Pan Brioche al nero di seppia, coppato, con tartare di granchio e burrata pugliese

Sottobosco novita'
€ 18

Carpaccio di cappesante oceaniche premium su letto di funghi champignon e fragole con bucce di arancia di Ribera.

Appetizers

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Gamberoni e tartufo nero best seller storico
€ 21

Flambéed prawns, fried egg, Moliterno with truffle, Acqualagna truffle.

Pepite di tonno novità
€ 18

Pepite di tonno, qualità Frime, panate con pane Panko e fiocchi di patate, il tutto accompagnato con maionese al lime

Baccalà a primavera novità
€ 19

Trancio di merluzzo cotto a in bassa temperatura sotto vuoto con erbe aromatiche, servito su vellutata di piselli crumble di taralli dorati e fili di cipolla caramellata.

Blue news
€ 18

Filetti di pesce azzurro dell'Adriatico, privati delle spine e marinati in vino rosso con cipolla rossa di Tropea, serviti su pan brioche e accompagnati da tartare di finocchio con salsa di soia.

New squid and citrus flan
€ 15

Baked au gratin pie, stuffed with squid mirepoix and chopped pistachios, served with an emulsion of extra virgin olive oil and citrus juice.

Antipasto alternativo
€ S.d.

I nostri Chef possono proporre per i gentili ospiti che non gradiscono piatti di mare, delle alternative di terra e/o vegetariane; per tutte le proposte, il responsabile di sala é al vostro servizio.

First dishes

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Linguine al quinto gusto novità
€ 23

Linguine "Regina dei Sibillini" con julienne di calamari, aglio nero fermentato, crumble di taralli del forno "Danieli" e carpaccio di gambero rosso al termine della cottura.

Potato slots
€ 18

Potato logs, shelled and pan-fried mussels with a trilogy of cherry tomatoes, basil and pecorino.

Cacio and pepper linguine "at the sea" best seller
€ 18

Linguine "Queen of the Sibillini" dark cheese -flavored cheese, candied cedar, red shrimp tartare, in conclusion black truffle of Acqualagna.

Topinambur & Asparagi novità
€ 18

Tortelli fatti in casa, ripieni con asparagi e matecati con crema di topinambur, puntarelle di asparagi verdi e cialda al Pratomagno.

risotti con riso "nuvola" di casteldario

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Risotto ai colori dell'estate novità
min 2
€ 18

Risotto con crema di melanzana, pomodorini confit, branzino al flambé e crema di burrata pugliese a fine cottura.

Risotto gourmet al pesce gatto best seller
min 2
€ 18

Risotto all'onda with hand-pulped catfish, untreated lemon juice with its peel and at the end of cooking salmon trout caviar.

Risotto al lambrusco bianco best seller
min 2
€ 18

Risotto with white Lambrusco from Mantua, red onion from Tropea, pecorino from Moliterno and black truffle from Acqualagna.

Seafood second courses

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La non tagliatella NOVITà
€ 25

Tagliatelle di totano cotte a bassa temperatura e poi grigliate su pietra lavica, arricchite con i tradizionali aromi della macchia mediterranea, servite su una crema di peperoni rossi.

Il Calamaro virtuoso novità
€ 25

Un calamaro farcito con i suoi tentacoli, cotto al forno e poi scaloppato e delicatamente dorato, servito con tronchetti di carote arcobaleno.

Il Granchio sullo scoglio novita'
€ 30

Un granchio blu, gratinato al forno, in compagnia delle amiche conchiglie, gratinate anch'esse.

Rhombus
€ 25

Baked turbot fillet, courgette threads and idea of ​​crispy speck.

Tagliata di manzo
€ 23

Tagliata di filetto di manzo, con sale grosso, rosmarino e tartufo nero.

Side Dishes

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Grilled vegetables
€ 7
Potatoes sautéed with rosemary
€ 7

Mixed salad
€ 7

Parsley potatoes
€ 7

Dessert

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Primavera novità
€ 11

Tarteletta di pasta frolla, namelaka al cioccolato bianco e limone con spuma di fragole

Ciquita novità
€ 11

Cupola alla mousse di banana con inserto al caffé espresso, base bisquit al cacao, spugna al cacao e sciroppo di caffé

Gorgonzola DOP best seller
€ 11

Whipped semifreddo with Gorgonzola Dop, whipped cream and honey, chopped hazelnuts and sbrisolona crumble, finally a few drops of Pedro Ximenez.

Variazione di piccola pasticceria al forno
€ 11

Una ricca degustazione di piccola pasticceria da forno, con la nostra sbrisolona, il tutto abbinato al Pineau de Charante, un prodotto tipico proveniente dalla regione del Cognac, unendo mosto di vino bianco dolce con Cognac, viene servito freddo.

And if you don't want dessert...
The (IN) usual sorbet
1.0 without alcohol and without sugar
€ 8

Unusual because it is not a sorbet, but a de-alcoholized, fresh and thirst-quenching gin and tonic created with a gin that undergoes a third distillation to separate the alcoholic part from its botanical bouquet, an all-natural method, mixed with a bergamot-scented tonic and pleasant ice chopped.

The (IN) usual sorbet
2.0 without alcohol and without sugar
€ 8

Unusual because it is not a sorbet, but a de-alcoholized cocktail, with warm enveloping notes, the toasted, woody note and a slightly pungent and balsamic finish are clearly distinguishable. The ingredients are dealcoholized Burbon whiskey, ginger beer and rosemary.

cut chocolate

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Calcagno tasting 125 gr
€ 20

Gianduiotto dark, dark creamy, white chocolate godmother, all combined with the Cubaney Rum Solera method.

Rum Isla del Tesoro Extra Anejo and
tasting of Calcagno chocolate
125 gr
€ 45

We present the precious Cuban Rum "Isla del Treaso", produced in Santiago de Cuba since the 1960s in the limited edition. This Blend Ultra Premium, government reserve, has been available for a few years and represents a tribute to illustrious personalities. Only 2500 bottles per year are intended for trade all over the world. We also offer a tasting with chocolate from the Calcagno chocolate shop in Turin, including different varieties of dark chocolate: dark gianduiotto, dark creamy, white chocolate damon.

Rum and dark Gianduiotto 50 gr
€ 10

Dark gianduiotto produced by the renowned Calcagno chocolate shop in Turin, combined with Solera method Cubaney Rum.

Rum and dark Cremino 50 gr
€ 10

Dark cremino produced by the renowned Calcagno chocolate shop in Turin, combined with Cubaney Rum Solera method.

Marsala Francesco Intorcia
and Damone White Chocolate 50 gr
€ 10

Extremely fine white chocolate produced by the renowned Calcagno chocolate shop in Turin, combined with Marsala Francesco Intorcia.

intolerances and allergies

Allergen list

Cereals containing gluten; 

Shellfish and shellfish products; 

Eggs and egg products; 

Fish and fish products; 

Peanuts and peanut products; 

Soy and soy products; 

Milk and milk-based products (including lactose); 

Nuts; 

Celery and celery products; 

Mustard and mustard products; 

Sesame seeds and sesame seed products; 

Sulfur dioxide and sulphites in concentrations greater than 10 mg/kg or 10 mg/litre; 

Lupines and lupine products; 

Shellfish and shellfish products. 

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